Zoutkamer Harderwijk

Therapeut Otto Huitema

info@zoutkamerharderwijk.nl

Openingstijden:

Ma, wo en vrij: 10.00 uur tot 19.00 uur
Di, do, en za: 10.00 uur tot 15.00 uur

Reserveren Harderwijk

Bedieningsgebied

Zoutkamer Harderwijk bedient met name de inwoners van Harderwijk en de plaatsen in de omgeving.

Harderwijk, Ermelo, Hierden, Elspeet, Hulshorst, Nunspeet, Zeewolde, Vierhouten, Putten, Nijkerk, Elburg, ’t Harde, Heerde, Epe, Uddel, Dronten Lelystad, Almere.

 

U bent van harte welkom, juist in deze tijd van corona.  

Veilig in en buiten de Zoutkamer. Zouttherapie werkt preventief en er zijn voorzorgmaatregelen in verband met coronavirus. Afstand houden in de praktijk en er geldt maximaal 2 personen per zoutkamer. Indien u liever alleen wilt zijn in de zoutkamer geeft u dit dan graag aan. U kunt zelf reserveren of u kunt bellen voor een afspraak. Medische beroepen zoals de Zoutkamers mogen hun normale openingstijden aanhouden.      

 

Zouttherapie voor huid- en luchtwegklachten

Heeft u o.a. last van de volgende aandoeningen, dan is halotherapie (zouttherapie) wellicht iets voor u!

Astma, COPD, (chronische) bronchitis, vastzittende luchtwegen, hooikoorts, allergie, eczeem, psoriasis, naweeën corona.

Halotherapie of zouttherapie verminderd uw klachten, is een medicijnvrij  en 100% natuurlijke behandeling voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U KRIJGT MEER LUCHT!

Er wordt in onze speciaal hiervoor ingerichte en ontwikkelde zoutkamers een natuurlijk microklimaat nagebootst zoals deze in zoutmijnen en zoutgrotten heerst.
De zuivere natuurlijke zoutvorm wordt via een dry aerosol in de zoutkamer gebracht en deze fijne zoutverneveling ademt u in.

Deze behandeling met zoute lucht gaat ontsteking, bacteriële infecties tegen, maar ook overdadige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen en huid (zoals eczeem en psoriasis), allergieën, seizoensgebonden kwalen zoals hooikoorts.

Hooikoorts

Veel mensen hebben last van hooikoorts. Zouttherapie verlicht de klachten van hooikoorts. Klachten zoals verstopte neus, een loopneus, jeuk in de neus, de ogen of in de keel, of tranende ogen nemen af evenals de kans op infectie. Het verhoogt de weerstand en het immuunsysteem wordt versterkt. Doordat de slijmvliezen worden versterkt is men minder vatbaar voor ontstekingen en hooikoorts.

Preventie

Halotherapie werkt ook preventief en vermindert het risico van:

verkoudheid, griep, longontsteking, corona.

 

Tarieven

Proefsessie € 9,-. Eerste sessie (proefsessie) is gratis bij afname abonnement.

Losse zouttherapie sessies:

  • 1 behandeling € 23,-;
  • 5 behandelingen € 95;
  • 10 behandelingen € 175.

Abonnementen:

  • 1 behandeling per week: € 60,- per maand;
  • 2 behandelingen per week: € 90,- per maand;
  • onbeperkt aantal behandelingen per week: € 120,- per maand.

 

SOLE-CREME MET 30% NATUURZOUT

Deze creme werkt verlichtend op de huid bij psoriasis, eczeem en bij een extreem droge huid. Door deze creme met 30% Natuurzout licht op de huid aan te brengen, werkt het zout direct in op de te behandelen plek. Het effect is vergelijkbaar met een bezoek aan het strand. Het eczeem kalmeert en de huid wordt zacht.

Dit product is ook geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Loop bij ons binnen voor advies. Dit product is te koop bij Zoutkamer Veenendaal en Zoutkamer Harderwijk.