Zoutkamer Harderwijk

Therapeut Otto Huitema

info@zoutkamerharderwijk.nl

Openingstijden:

Ma, wo en vrij: 10.00 uur tot 19.00 uur
Di, do, en za: 10.00 uur tot 15.00 uur

Reserveren Harderwijk

Bedieningsgebied

Zoutkamer Harderwijk bedient met name de inwoners van Harderwijk en de plaatsen in de omgeving. Naast Harderwijk zijn dit Ermelo, Nunspeet, Elspeet, Hierden, Hulshorst, Vierhouten, Zeewolde, Putten, Nijkerk, Elburg, ’t Harde, Heerde, Epe, Uddel, Dronten en Lelystad.

Behandeling

Heeft u o.a. last van: astma, copd, (chronische) bronchitis of huidproblemen, dan is halotherapie (zouttherapie) wellicht iets voor u!

Halotherapie of zouttherapie valt onder alternatieve behandeling,  medicijnvrij  en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U KRIJGT MEER LUCHT!

Er wordt in onze speciaal hiervoor ingerichte en ontwikkelde zoutkamers een natuurlijk microklimaat nagebootst zoals deze in zoutmijnen en zoutgrotten heerst.
De zuivere natuurlijke zoutvorm wordt via een dry aerosol in de zoutkamer gebracht en deze fijne zoutverneveling ademt u in.

Deze behandeling met zoute lucht gaat ontsteking, bacteriële infecties tegen, maar ook overdadige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen en huid (zoals eczeem en psoriasis), allergieën, seizoensgebonden kwalen zoals hooikoorts.

Halotherapie werkt preventief en vermindert het risico op verkoudheid, griep, longontsteking en corona.

Voorzorgmaatregel in verband met coronavirus. Vanaf 1 juni 2020 geldt maximaal 2 personen per zoutkamer. Indien u liever alleen wilt zijn in de zoutkamer geeft u dit dan graag aan. Reserveren in overleg met Otto Huitema.   

Tarieven

Losse zouttherapie sessies:

  • 1 behandeling € 21,-;
  • 5 behandelingen € 95;
  • 10 behandelingen € 175.

 

Abonnementen:

  • 1 behandeling per week: € 50,- per maand;
  • 2 behandelingen per week: € 80,- per maand;
  • onbeperkt aantal behandelingen per week: € 110,- per maand.