Zoutkamer Harderwijk

Therapeut Otto Huitema

info@zoutkamerharderwijk.nl

Openingstijden:
Ma, wo en vrij: 10.00 uur tot 19.00 uur
Di, do, en za: 10.00 uur tot 15.00 uur

Reserveren Harderwijk

Heeft u o.a. last van: astma, copd, (chronische) bronchitis of huidproblemen, dan is halotherapie (zouttherapie) wellicht iets voor u!

Halotherapie of zouttherapie is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U KRIJGT MEER LUCHT!

Er wordt in onze speciaal hiervoor ingerichte en ontwikkelde zoutkamers een natuurlijk microklimaat nagebootst zoals deze in zoutmijnen en zoutgrotten heerst.
De zuivere natuurlijke zoutvorm wordt via een dry aerosol in de zoutkamer gebracht en deze fijne zoutverneveling ademt u in.

Deze behandeling met zoute lucht gaat ontsteking, bacteriële infecties tegen, maar ook overdadige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen en huid (zoals eczeem en psoriasis), allergieën, seizoensgebonden kwalen zoals hooikoorts.

Voorzorgmaatregel in verband met coronavirus: Zoutkamer Harderwijk blijft vooralsnog beperkt open. Vanaf 16 maart 2020 geldt slechts 1 persoon per zoutkamer. Reserveren in overleg met Otto Huitema.   

Tarieven

Losse zouttherapie sessies:

  • 1 behandeling € 21,-;
  • 5 behandelingen € 95;
  • 10 behandelingen € 175.

 

Halfjaar abonnement:

  • 1 behandeling per week: € 50,- per maand;
  • 2 behandelingen per week: € 80,- per maand;
  • onbeperkt aantal behandelingen per week: € 110,- per maand.