Samen met de aan ons verbonden arts hebben we nagedacht over hoe wij het beste vorm kunnen geven aan het reilen en zeilen in onze Zoutkamer volgens de richtlijnen van de RIVM en beroepsgroep CAT Alternatieve Therapeuten.

Wat is er anders?

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur
  • Zaterdag van 8.30 uur tot 14.00 uur

Aantal mensen in de zoutkamers

We starten in de Grote Zoutkamer met 7 personen, in de Kleine Zoutkamer met 3 personen.

De sessies zullen 45 minuten duren i.p.v. de 50 minuten waaraan u gewend was, omdat we de Zoutkamer na iedere sessie grondig schoonmaken.

 

Uw komst naar de Zoutkamer

  1. Wij willen u vragen uiterlijk 10 – 5 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn bij de Zoutkamer. De sessies starten op tijd.
  2. Houd afstand en geef elkaar de ruimte.
  3. In de Zoutkamer zijn alleen nog stoelen aanwezig. Neem zelf een plaid, een boek of speelgoed voor uw kind mee van huis.
  4. Heeft u acute klachten zoals neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 °C), aanhoudende hoest, benauwdheid en/of griepverschijnselen neemt u dan contact met uw huisarts op. U mag onze Zoutkamers alleen bezoeken wanneer u de bij u bekende chronische klachten heeft. Kom anders niet naar de Zoutkamer, ook niet bij twijfel.

 

Reserveren, betalen & nieuwe intakes

We hebben intensieve hygiënemaatregelen genomen, maar ondanks deze maatregelen, is de kans aanwezig, hoe klein ook, dat u het coronavirus oploopt tijdens een bezoek aan de Zoutkamer. Door de Zoutkamer te bezoeken aanvaardt u dit risico.