Coronaprotocol Zoutkamer Veenendaal

Onze cliënten hebben in veel gevallen last van long- en luchtwegaandoeningen. Het krijgen van Covid kan voor sommigen dan ook levensbedreigend zijn. We volgen daarom de richtlijnen van het RIVM, maar vragen iedereen extra alert te zijn en bij Covidklachten een bezoek uit te stellen.

Indien u één van de antwoorden met JA kunt beantwoorden wordt u verzocht om niet naar de Zoutkamer te komen.

 

JA NEE
1. Heeft u op dit moment corona/COVID-19?
2. Bent u in thuisisolatie?
* Wij volgen de regels die het RIVM vaststelt rondom quarantaine. Meer daarover hier.

Klik hier voor het volledige Protocol & corona-interview

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. De laatste wisseling is om 18.00 uur.

Zaterdag van 8.30 uur tot 14.00 uur. De laatste wisseling is om 13.00 uur.

Door de aanwezigheid van twee zoutkamers hebben we een wisseling op ieder half uur. De sessies duren in verband met Corona nu 45 minuten in plaats van 50 minuten door extra schoonmaakwerkzaamheden tussen de sessies.
U wordt verzocht 10 tot 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. We starten op tijd. Indien u te laat bent bestaat de kans dat u zich kunt aansluiten (bij voldoende plaats) bij de volgende sessie.

Afspraken kunt u telefonisch maken, via onze website of via WhatsApp.

IMG_1062

Voor alleen kinderen in de Kleine Zoutkamer hebben we speciale tijden. Zij kunnen dan onder begeleiding terecht op maandag tot en met zaterdag.  De tijden kunnen in overleg gepland worden. Momenteel kan dit alleen na telefonisch overleg.

In de Kleine Zoutkamer hebben we een “zoutbak” waar zij in kunnen spelen. Verder kunnen zij kleuren, boekje lezen, spelen met aanwezig speelgoed. Dus dit is geen opgave om de tijd door te komen. Speelgoed en boeken zijn momenteel niet beschikbaar in verband met besmettingsgevaar. Je mag dit wel zelf meenemen.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Reserveren

Klik hieronder op een van de twee zoutkamers om een reservering te maken.