Maak direct kennis met

Welkom bij Zoutkamer Veenendaal

Het team van Zoutkamer Veenendaal bestaat uit Hetty, Wilma, Annie en Marian. Met z’n vieren zijn we erg betrokken bij onze cliënten. Sommigen zijn zelfs ruim een half uur van tevoren aanwezig om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Onze cliënten zijn allemaal lotgenoten en dit geeft een grote verbondenheid onderling.

Over Zoutkamer Veenendaal

In 2016 zijn we gestart met Zoutkamer Veenendaal, Het Overslag 66 in Veenendaal. Na zelf ervaren te hebben wat Halotherapie of zouttherapie betekent voor mensen met luchtweg- en/of huidproblemen zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit te verwezenlijken. Uiteindelijk zijn we bij de fabrikant KönigsSalz in Zuid-Duitsland terecht gekomen voor onze apparatuur. Zij bouwen wereldwijd zoutkamers en blijven innoveren in techniek.

Zoutkamer Veenendaal heet u van harte welkom

De medische interesse en achtergrond van Marian heeft de oorsprong in de apotheek. Er zijn meerdere vervolgopleidingen gedaan, waaronder Medische Basis Kennis PLATO-eindtermen certificatie. Met deze kennis op zak, zijn we in staat goed advies te geven.

De Zoutkamer is geschikt voor mensen met astma, COPD, (Chronische) bronchitis of andere luchtweg- en/of huidproblemen. Het is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U krijgt meer lucht! We kunnen ontstekingen niet voorkomen maar wel zorgen dat de periodes tussen de ontstekingen uitgesteld worden. De kwaliteit van leven verbetert.

Meer Zoutkamer Veenendaal

Zoutkamer Veenendaal was in 2019 genomineerd als Jonge Onderneming bij het Business Event in Veenendaal. Vanwege die nominatie heeft Marian op Business Club Radio van Ede FM verteld over het begin van de Zoutkamer en de werking ervan.

Minder last van COPD, astma en chronische bronchitis

Marian van Manen van Zoutkamer Veenendaal vertelt over de werking, het begin en de organisatie erachter. In de Zoutkamer krijgen cliënten een met natuurzout een medicijnvrije behandeling die luchtweg- en huidproblemen helpt tegengaan.

Zoutkamer Veenendaal & Harderwijk in Lekker in je Vel op RTL4

Zoutkamer Veenendaal en Harderwijk zijn door RTL4 in beeld gebracht in het programma Lekker in je Vel. Bekijk de video hier nog eens rustig terug!

Welkom bij Zoutkamer Harderwijk

Ik ben Otto Huitema, de drijvende kracht achter Zoutkamer Harderwijk. Ik ben erg betrokken bij mijn cliënten. Dit komt mede doordat veel cliënten voor een langere periode zouttherapie krijgen. Sommigen zijn zelfs ruim een half uur van tevoren aanwezig om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Onze cliënten zijn allemaal lotgenoten en dit zorgt voor begrip voor elkaar.

Over Zoutkamer Harderwijk

In 2018 ben ik gestart met Zoutkamer Harderwijk op de Vondellaan 156 in Harderwijk. In 2017 ben ik vanuit mijn vorige functie van productmanager Zorgverzekering in contact gekomen met het team van Zoutkamer Veenendaal. Zij hebben me laten zien wat zouttherapie betekent voor mensen met luchtweg- en/of huidproblemen. De cliënten waren erg enthousiast en er hing een fijne sfeer. Dit heeft mij doen besluiten om een eigen praktijk te beginnen. Ik heb hierbij het voorbeeld van Marian gevolgd en de apparatuur ook afgenomen bij fabrikant KönigsSalz in Zuid-Duitsland. Zij bouwen wereldwijd zoutkamers en blijven innoveren in techniek.

Otto Huitema van Zoutkamer Harderwijk
Zoutkamer Harderwijk

Goede basis, goed advies

Mijn medische interesse en achtergrond komt door mijn verleden als productmanager zorgverzekeringen. Er zijn meerdere vervolgopleidingen gedaan, waaronder Medische Basis Kennis PLATO-eindtermen certificatie. Met deze kennis op zak, ben ik in staat goed advies te geven.

Wanneer helpt Zouttherapie?

De Zoutkamer is geschikt voor mensen met astma, COPD, (chronische) bronchitis of andere luchtweg- en/of huidproblemen. Het is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U krijgt meer lucht! We kunnen ontstekingen niet voorkomen maar wel zorgen dat de periodes tussen de ontstekingen uitgesteld worden. Het risico op griep, longontsteking of corona verminderd. De kwaliteit van leven verbetert.