Zoutkamer Veenendaal

Therapeut Marian van Manen

info@zoutkamerveenendaal.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 10.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag : 8.30 uur tot 13.00 uur
Reserveren Veenendaal

Contact met Zoutkamer Veenendaal

Bedieningsgebied

Zoutkamer Veenendaal bedient met name de inwoners van Veenendaal en de plaatsen in de Vallei regio. Naast Veenendaal zijn dit Ede, Rhenen, Wageningen, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Barneveld, Tiel, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg.

Behandeling

Heeft u o.a. last van: astma, copd, (chronische) bronchitis of huidproblemen, dan is halotherapie (zouttherapie) wellicht iets voor u!

Halotherapie of zouttherapie is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U KRIJGT MEER LUCHT!

Er wordt in onze speciaal hiervoor ingerichte en ontwikkelde zoutkamers een natuurlijk microklimaat nagebootst zoals deze in zoutmijnen en zoutgrotten heerst.
De zuivere natuurlijke zoutvorm wordt via een dry aerosol in de zoutkamer gebracht en deze fijne zoutverneveling ademt u in.

Deze behandeling met zoute lucht gaat ontsteking, bacteriële infecties tegen, maar ook overdadige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen en huid (zoals eczeem en psoriasis), allergieën, seizoensgebonden kwalen zoals hooikoorts.

Al geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.