Ex-Coronapatiënt Andrea bij Zoutkamer Veenendaal

Image-Default

Half maart de dag van de slimme lockdown in Nederland kreeg ik Corona.

Ik had het benauwd en het gevoel dat iemand iedere keer mijn longen dichtkneep. Geen arts kon mij helpen en er waren ook geen medicijnen tegen Corona.

Mijn lichaam moest zelf tegen het Coronavirus vechten. Naar ongeveer 3 weken kreeg ik inhalatiepufjes dat hielp een klein beetje.

In juni kreeg ik een terugval en dat voelde nog heftiger dan in maart.

De trap naar boven was zo vermoeiend dat ik eerst weer op adem moest komen.

De combinatie lopen en praten ging niet samen, ik kreeg last van hyperventilatie omdat ik niet diep genoeg kon inademen. Mijn rug zat vast door het moeilijke inademen. Ik zocht naar mogelijkheden om beter lucht te krijgen. Ik had het idee dat niemand mijn klachten serieus nam, want ik ben pas 44 jaar. Zoals vermoeidheid, concentratie, energie hebben.

Zo ging ik op Google kijken en kwam op de website van  Zoutkamer Veenendaal. Ik dacht dat kan ik proberen, erger kan het niet worden.

In de Zoutkamer ben ik hartelijk ontvangen met veel begrip voor mijn benauwdheid en ik voelde mij veilig. De Coronamaatregelen zijn daar goed geregeld. Alles was op 1,5 meter afstand en iedereen houdt er rekening mee.

Na derde keer in de Zoutkamer Veenendaal merkte ik een groot verschil. Ik kon weer diep ademen, was niet benauwd en kon de trap zonder moeite naar boven lopen.

Ook kan ik weer praten bij het wandelen. (De rust is voorbij voor degene met mij me wandelt).

Natuurlijk blijf ik gewoon bij Zoutkamer Veenendaal mijn sessies volgen om verder op te knappen.

Het helpt ook nog voor een betere weerstand, waardoor ik minder vatbaar ben. Zo hoop ik niet nog een keer Corona te krijgen en ook geen verkoudheid.

Groetjes Andrea