Ex-COVID-19 patiënt Remco 33 jaar

Image-Default

Sinds vorig jaar maart kreeg ik te maken met Corona klachten. Naast de welbekende klachten zoals extreme vermoeidheid, spierpijn en hoofdpijn was vooral de benauwdheid zo hinderlijk dat het je hele dagelijkse ritme overhoop gooit.

Ik loop al een paar maanden bij de fysio voor mijn conditie en daarnaast ergotherapie wat zeker ook helpt bij het herstel.

De benauwdheid bleef na een jaar nog steeds flink aanwezig. Toen ik een tip kreeg vanuit mijn directe omgeving dat een Zoutkamer ook kon helpen bij Corona klachten. Zo ben ik bij Zoutkamer Veenendaal terecht gekomen. Ik ben nu sinds maart dit jaar een paar keer in de Zoutkamer geweest en merkte na de eerste keer dat mijn ademhaling veel soepeler ging en dat ik weer dieper kon inademen. Ook het slapen verbeterde zienderogen.

Nu ga ik twee keer per week twee keer 45 minuten en het resultaat is tot nu toe verrassend! Ik ben heb het minder benauwd dan voorheen.

Daarnaast werkt het heel goed voor je ontspanning.

Ik deel dit met zoveel mogelijk mensen die ook nog steeds klachten ervaren of met andere gezondheidsproblemen rondlopen.

Je krijgt hier duidelijke informatie en de dames zijn vriendelijk en gastvrij.

Ik hoop dat de zorgverzekeraars hier ook wat mee gaan doen want het is voor veel mensen effectief!

 

 

Remco Motshagen

33 jaar