Gijb van Otterlo

Image-Default

Een aantal maanden geleden las ik een artikel in één van de plaatselijke kranten over een Zoutkamer. Na wat verder lezen was mijn interesse al snel gewekt en ik kwam erachter wat een Zoutkamer is, welke effecten die kan hebben op mensen met ernstige longaandoeningen.

Daar mijn vrouw één van deze patiënten is heb ik direct een bezoek gebracht aan deze Zoutkamer en werd mij verteld wat voor positieve invloed de Zoutkamer heeft op mensen met een longaandoening en hoe dit werkt. Direct daarna heb ik een afspraak gemaakt en mijn vrouw maakt nu gedurende twee maanden gebruik van de Zoutkamer.

Eén van de belangrijkste resultaten bij haar is tot nu toe, dat het slijm wat vast zit door haar ziekte, door deze behandeling veel dunner is geworden, waardoor zij het gemakkelijker kan ophoesten en de longinhoud daardoor wat groter gaat worden. Dit komt dan weer ten goede aan haar benauwdheid. Daarom wil ik iedereen die met deze problemen kampt, ga naar de Zoutkamer en neem de proef op de som.

Veel andere mensen die ik daar ontmoet zijn enthousiast over deze behandeling en voelen zich er stukken beter door. Daarom mijn advies aan mensen met longklachten, maak een afspraak met de Zoutkamer en ervaar dan wat het ook voor u kan betekenen.