Joop Klarenbeek en Margot Klarenbeek-Vink

Image-Default

Ieder jaar wanneer de winter invalt word ik (Joop) geconfronteerd met voorhoofdsholteontsteking en bronchitis , ondanks het dragen van een das en pet. Het gevolg, slechte nachtrust en veel bezoek aan huisarts ,kno arts , foto’s van de longen e.d.

Margot tobt al ruim 2 jaar met chronische hoest het hele jaar door. Ook hier ettelijke bezoeken aan huisarts en ziekenhuis. Bij het laatste bezoek aan de huisarts werd ons medegedeeld , dat diverse patiënten uit zijn praktijk met dezelfde klachten , na een bezoek van enkele keren aan de zoutkamer, direct een verbetering van de klachten hebben ervaren. Ook wij zijn nu vanaf 21 november jl. 3 maal per week ( Maandag ,woensdag en vrijdag) in de zoutkamer gedurende 50 minuten per keer , totaal 12 keer behandeld. Bij mij (Joop) sloeg de behandeling na 3 keer gelijk aan. Geen benauwdheid meer bij ademhalen via de neus en geen gebrom op de borst. De slijm in de voorhoofdholten kwam goed los en de nachtrust verliep zonder problemen. Bij mijn vrouw duurde het ongeveer 2 weken en ook hier was in de nacht geen hoesten meer en worden de hoestbuien steeds minder, gevolg grote verbetering van de nachtrust.

We hebben een maandabonnement voor €. 125,00 per persoon. Je kan dan elke werkdag gebruik maken van de zoutkamer gedurende 50 minuten. Zoals het er nu voorstaat zullen we de wintermaanden gebruik blijven maken van deze behandeling. Onze zorgverzekeraar Zilveren kruis staat er bekend om , positief te staan tegenover nieuwe methoden. We hebben beide nota’s dan ook naar hen toegezonden met het verzoek om ons financieel mee te helpen om dit tot een goed einde te brengen, om dat de kosten van huisarts en ziekenhuis dan niet meer worden gemaakt.

Dan maar hopen op een positieve bijdrage