Moeder van Nathan

Image-Default

Al vanaf baby af aan heeft onze zoon last van zware eczeem klachten en astma. Met het verstrijken van de jaren en aanpassingen in zijn voeding, weinig douchen, wassen zonder zeep, zeepvrij wasmiddel  en  veel smeren met vette crèmes, hadden we het aardig onder controle. In het voorjaar van 2019 ontstonden er vele spontane bloedneuzen, het eczeem verergerde, zijn ogen gingen prikken en regelmatig had hij het behoorlijk benauwd. Zeker bij zware inspanning voelde hij zich ziek. Een bezoek aan de huisarts en bloedprikken gaf de uitslag van hooikoorts in de zwaarste categorie en de ziekte van Pfeiffer. Aan beide weinig te doen, was de conclusie van de huisarts. Met zalf, hooikoortstabletten en een neusspray gingen we naar huis. Een 12 jarige sportieve jongen hoort energie te hebben en lekker in zijn vel te zitten. Ik was dus niet zo blij met de conclusie van de huisarts. Dit moest toch anders kunnen? Een zoektocht op internet bracht me bij de Zoutkamer Veenendaal in Veenendaal. Na telefonisch contact en een professionele heldere en duidelijke uitleg, een afspraak gemaakt voor een kennismakingsbezoek.

Het eerste bezoek  resulteerde meteen in minder benauwdheid, minder prikkende ogen en een rustigere huid.  Onze zoon had heerlijk in de zoutbak gezeten en hij merkte dat zijn huid minder jeukte dan voorheen. Het voelde ook echt zachter aan. Wij waren overtuigd: Dit is het!! We kochten een abonnement om 10x  Zoutkamer Veenendaal te bezoeken. Na de 3e/ 4e keer merkte onze zoon zoveel verschil, dat de neusspray en hooikoortstabletten in de kast konden blijven liggen. Hij heeft sindsdien geen bloedneus meer gehad. Ook werd zijn huid steeds rustiger. Hoe verder we kwamen richting het 10e bezoek, hoe prettiger hij in zijn vel zat. Dat wilde we bereiken!!! Vol energie en nauwelijks nog eczeem kon de zomervakantie beginnen. We sloten het 10e bezoek af en besloten om de zomerperiode even af te wachten en te kijken hoe het zou gaan. Na een week of 5 keerde de klachten langzaam terug. Hij gaf regelmatig aan dat hij de Zoutkamer Veenendaal miste en of ik weer een afspraak wilde maken. Nou, dat hebben we zo snel als kon na de vakantie weer gedaan.  Zoutkamer Veenendaal gaat een vast onderdeel van de week worden. Hij kan niet meer zonder.

De dames van Zoutkamer zijn gastvrij, bezitten een hoop kennis en denken graag met je mee om tot een passende afspraak te komen. Je voelt je bij Zoutkamer Veenendaal meteen thuis, door de persoonlijke aandacht, een kopje koffie/thee en de rustgevende omgeving. Een echte aanrader!!

 

Hartelijke groet, Nicole van Braak