Tineke Tjeerdsma, 2 februari 2018

Image-Default

Sinds wij sedert juli 2017, mijn moeder van 85 met astmatische bronchitisklachten en dochter (53) met huidklachten, consequent, 2 x per week zijn gegaan, is mijn moeder al vrij van de prednison kuren, die zij maar liefst 5 keer eerder gehad heeft van maart tot mei 2017! Ook de voorgaande jaren heeft ze met enige regelmaat een prednison kuur gehad. Maar dankzij Zoutkamer Veenendaal is er steeds meer vooruitgang en het biedt aanzienlijk verlichting en comfort.
Bovendien hebben wij ook andere mensen aanbevolen en deze ervaren eveneens dat ze weer opgelucht adem kunnen halen. Hoesten vermindert drastisch, verlichting bij luchtwegen en door op een relaxte manier inhaleren van Natuurzout, is er sprake van een zekere “spoeling”, welke absoluut bij benauwdheid en alle varianten van luchtwegeninfecties en longziektes, bijzonder veel verlichting geeft!
Je wordt er ook iedere keer weer ontvangen met service en glimlach door de gastvrouwen, Marianne, Hetty en Wilma! Met vriendelijke groeten, Ita en Tineke Tjeerdsma