Verminder medicijnvrij de gevolgen van Corona

Heeft u Corona gehad? Veel mensen houden last van benauwdheid, weinig energie en concentratieproblemen als gevolg daarvan. Het immuunsysteem is aangetast. Veel symptomen die ex-Corona patiënten hebben, lijken op die van COPD, Astma of Bronchitis. Inmiddels zijn een aantal ex-Covid patiënten in onze Zoutkamers geweest. Dat leverde ook ongeveer dezelfde resultaten op als bij cliënten met long- en luchtwegaandoeningen die Halotherapie krijgen. Heeft u ook Corona gehad en heeft u dagelijks last van de gevolgen? Kom ook Opgelucht Adem(-)Halen bij Zoutkamer Veenendaal en Harderwijk en merk het verschil!

Ex-Corona patiënt Andrea heeft veel profijt van behandeling met Halotherapie

Eind augustus 2020 kwam Andrea bij Zoutkamer Veenendaal. Zij was herstellende van Corona en kreeg van haar huisarts pufjes tegen de benauwdheid. ‘In juni kreeg ik een terugval en dat voelde nog heftiger dan in maart. De trap naar boven was zo vermoeiend dat ik eerst weer op adem moest komen’. Dit zijn veelgehoorde klachten. Andrea kwam via Google bij Zoutkamer Veenendaal terecht. De behandeling met het fijne natuurzout leek haar interessant om eens te proberen. Andrea: ‘Na de derde keer in de Zoutkamer Veenendaal merkte ik een groot verschil. Ik kon weer diep ademen, was niet benauwd en kon de trap zonder moeite naar boven lopen’. Een enorm positief resultaat dus.

Reserveer uw gratis proefsessie

Wat doet Halotherapie of de Zoutkamer voor ex-Coronapatiënten

Het fijne natuurzout dat in de Zoutkamer verneveld wordt, komt tot diep in de longen terecht. Daar maakt het onder andere het slijm minder taai zodat je makkelijker adem kunt halen. Daarnaast werkt het bacteriedodend en versterkt het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het lichaam is daardoor beter in staat virussen en bacteriën buiten de deur te houden, je bent dus minder vatbaar.

Wanneer mag je na Corona naar de Zoutkamer?

Als u nu last heeft van Corona, bent u vanzelfsprekend niet welkom in de Zoutkamer. Omdat wij veel mensen met long- en luchtwegaandoeningen ontvangen, hanteren wij de Covid-regels op strikte wijze. U bent dus niet welkom als u één van onderstaande vragen met ‘JA’ kunt beantwoorden.

  1. U heeft op dit moment corona/COVID-19?
  2. Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met bewezen corona/COVID-19?
  3. U heeft (ook milde!) symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, kuchen, keelpijn, recent verlies van smaak of reuk, kortademigheid, moeilijk ademen, onbekende diarree of buikklachten, en/of koorts (≥38 °C)?
  4. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze klachten?
  5. Bent u korter dan 14 dagen geleden in aanraking geweest met een bevestigde COVID-19 patiënt?
  6. U bent genezen van COVID-19 en bent u korter dan 72 uur klachtenvrij?
  7. Bent u in thuisisolatie?
  8. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking?

Benieuwd naar de kosten?